![]() |
Yörük Kebabı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yörük Kebabı Malzemeler 500 gr kuşbaşı eti 1 adet domates 1 adet soğan 1 adet kabak 2 adet sivribiber 50 gr mantar 1 çay bardağı bezelye 2 yemek kaşığı yağ 50 gr haşlamış erişte 50 gr rendelenmiş kaşar 1/2 çay kaşığı biberiye 1 tatlı kaşığı sarımsak çeşni Yapılışı Soğan, kabak, sivribiber, mantar ve domates ufak küpler şeklinde doğranır. Yağ bir güvece konularak kızdırılır ve içerisine teker teker tüm sebzeler ilave edilir. En son kuşbaşı kuzu eti ve erişte ilave edilip, 5 dakika ocakta pişirilir. Tatlandırmak için içerisine sarımsaklı çeşni, biberiye ilave edildikten sonra güveç kaplarının içerisine alınarak üzeri kaşarla kaplanır. 15 dakika 150 derecelik fırında pişirilip, servis edilir. Afiyet olsun. ~alıntıdır~ |
Cevap: Yörük Kebabı Eline sağlık güzel tarifler + Rep |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:37. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk