04 Ocak 2024, 15:03 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Dana Jambonlu Biftek Sarma [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dana Jambonlu Biftek Sarma Malzemeler 4 büyük parça inceltilmiş dana biftek 4 dilim dana jambon 2 közlenmiş kırmızı biber 4 dilim kaşar peyniri Tuz Karabiber 7~8 dal ince kıyılmış maydanoz Bağlamak için Fırın ipi Kızartmak için Ayçiçeği yağı Sosu için 3 rendelenmiş domates 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı Yarım su bardağı su Tuz Karabiber Yapılışı Biftekleri mutfak tezgahına alın. Üzerine ince kıyılmış maydanozları serpin. Her biftek diliminin üzerine yarım közlenmiş biber, birer dilim jambon ve kaşar peyniri yerleştirin. Son olarak tuzu ve karabiberi serptikten sonra sarıp fırın ipi ile bağlayın. Tavaya ayçiçeği yağını alıp ısıtın. Biftek sarmaların her iki yüzünü kızartın. Ayrı bir tavada ayçiçeği yağını ısıtın. Üzerine rendelenmiş domates, domates salçası, tuz, karabiber ve yarım su bardağı su ekleyip tavada kızarmakta olan sarmaların üzerine dökün. 2-3 dakika pişirdikten sonra sosu ile birlikte fırın kabına aktarın. Üzerini alüminyum folyo ile kapatıp önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. Servis yapın. Dana jambonlu biftek sarmanın içine közlenmiş domates dilimi, közlenmiş patlıcan, közlenmiş çarliston biber ve gravyer peyniri sararak farklı bir tat elde edebilirsiniz. Afiyet olsun. | |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mantarlı biftek sarma | Amelia | Et Yemekleri | 0 | 31 Ağustos 2014 18:41 |
Pastırmalı Biftek Sarma | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 22:17 |
Dana Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 18:56 |