12 Ağustos 2023, 11:51 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kuzu Etli Elbasan Tava Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler:
Yapılışı: 1. Soğanları piyazlık doğrayın. Tereyağını tencerede eritip etleri alt üst yaparak 3 dakika pişirin. 2. Soğanı ilave edip 2 dakika daha soteleyin. Su ve tuzu ekleyip kısık ateşte 1 saat pişirin. 3. Ayrı bir kaba yoğurdu aktarın. Yumurta sarılarını çırpın. Un ve yumurta sarılarını ilave edip karıştırın. 4. Et suyundan bir miktar ekleyerek iyice karışmasını sağlayın. Karışımı etlerin üzerine dökün. 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun. | |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elbasan tava Arnavut | Sarya | Yöresel Yemekler | 0 | 22 Ocak 2021 14:37 |
Kuzu Etli Kelebek Makarna | Liaaa | Makarnalar Pilavlar | 0 | 23 Ekim 2012 13:33 |
Kuzu Etli Kofik Dolması | YapraK | Dolma ve Sarmalar | 0 | 02 Şubat 2010 03:34 |
Elbasan Tava | CheeRFuL | Et Yemekleri | 1 | 13 Mart 2009 00:19 |