![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | O bir fenomen! Ters dönmüş Eti Puf! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eşine rastlanamayacak bir ETİ PUF!, Meraklısına, kolleksiyonculara 200 TL'ye satışta... İşte bu sıradışı ilan da yer alan açıklama: O hayata 0-1 yenik başlayanlardan! O hayata sırtını çevirmişlerden! O güneşi görmek istemeyenlerden! O küsmüşlerden! Fabrika çıkışı kusurlu. Kesinlikle şahsım tarafından paketi açılıp ters çevrilmemiştir. Zaten bilen bilir Eti Puff'ları açmak hiçte öyle kolay değildir. Yanınızda ya kesici delici bir alet ya da uzun tırnaklı bir arkadaşınız bulunmadığı sürece açması bir hayli zordur. Açtıktan sonra da eski haline getirmek paketi imkansızdır. "Ne var ki ben de ters çevirebilirim onu." diyenlere hemen imkansızlığını anlatayım: Eti Puff'un bisküvisinin çapı (paketinin de yarım küre olduğunu göz önüne alırsak) paketin yarı çapından büyüktür. Dolayısıyla bisküvisi kırılmadan o paketin içinde ters dönmesi mümkün değildir. Matematik kurallarına aykırı o çevirmeyi hiçkimse yapamaz.
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. | |
| ![]() |
![]() | #2 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: O bir fenomen! Ters dönmüş Eti Puf! Lise yıllarımın efsanevi bisküvisi ooffff 3er 5er götürürdüm. Yetmezmiş gibi sınıfada ısmarlardım. Evet kutusunu açmakta bir o kadar eziyetliydi; ama o eziyeti tadını çıkarta çıkarta yiyerek sefaya çevirmek bambaşka bir zevkti. |
| ![]() |
![]() | #3 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: O bir fenomen! Ters dönmüş Eti Puf!
Aynen bende deli gibi yiyordum bir ara Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
__________________ Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~ | ||||
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
bir, dönmüş, eti, fenomen, puf, ters |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ters dönmüş şişko kaplumbağa. | Melodram | Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler | 0 | 11 Mayıs 2012 22:01 |
Meşgulmuş Dönmüş.. (Argo) | CtrL | Komik Loglar | 0 | 04 Ocak 2009 15:34 |