IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Eylül 2023, 20:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bankaların yarışı kızıştı! Emekli promosyonları 20 bin TL'ye çıkabilir




Bankaların emekli maaşlarını kendilerine çekmek için promosyon yarışı sürüyor. Birçok özel bankanın milyonları kendilerine yakınlaştırmak için ödediği promosyonu artırması gündemde. Şu an 10 bin TL civarında bulunan promosyonun 15-20 bin TL'ye çıkarılacağı konuşuluyor.

Temmuz ayında yapılan yüzde 25'lik zamla emekli maaşlarının artmasının ardından bankalarda promosyonlarını yukarı yönlü revize etmişti. Bazı bankalar 10 bin liraya kadar çıkarken, ocak ayında yapılacak maaş zamlarıyla promosyon miktarının bir kez daha artırılması gündemde.
15-20 BİN TL'Yİ GÖREBİLİR

Bankalar yeni dönem için hazırlıklarını sürdürürken, promosyon yarışı da şimdiden kızıştı. Bankaların 2024'te emekli promosyonlarını 15-20 bin civarına yükseltmesi bekleniyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Öncelikle, emeklilerin 3 yıllık maaşlarını aldıkları bankayı tercih etmeleri gerekiyor.Ardından banka yetkilileri ve emekliler arasında sözleşme imzalanıyor. Bu sözleşme ile belirlenen promosyon miktarı, emeklinin IBAN numarasına yatırılıyor.
Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rekabet kızıştı Seth Haber Arşivi 0 12 Kasım 2014 07:28
Ot ile hap kavgası kızıştı Seth Haber Arşivi 0 25 Ekim 2014 12:40
Bankaların kuruluşu Burce Ödev ve Tezler 0 13 Mayıs 2014 15:16