IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ağustos 2021, 19:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Covid-19 yoğun bakım bölümünde skandal olay! Teker teker öldüler




Rusya'daki bir hastanede oksijen hattında meydana gelen arıza Covid-19 hastalarının ölümüne neden oldu. 71 hastanın tedavi gördüğü yoğun bakım bölümünde yaşanan sıkıntı nedeniyle 9 Covid-19 hastası hayatını kaybetti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Rusya’ya bağlı Kuzey Osetya’nın başkenti Vladikavkaz’da bulunan bir hastanede 71 hastanın tedavi gördüğü yoğun bakım bölümünde oksijen boru hattında arıza meydana geldi. Boru hattının eski olması nedeni ile sızıntı meydana geldiği aktarılırken, yoğun bakımda oksijen desteğine bağlı olan 9 Covid-19 hastasının hayatını kaybettiği bildirildi.


"OKSİJEN BESLENMESİ KESİLDİ"
Akşam saatlerinde yaşanan olayın üzerine Kuzey Osetya’nın Devlet Başkanı vekili Sergey Menyailo hastaneye giderek trajediyle ilgili incelemelerde bulundu. Hastanede incelemelerde bulunduktan sonra gazetecilere açıklama yapan Menyailo, “İlk belirlemelere göre hastanenin yer altı oksijen hattında sızıntı olunca oksijen beslemesi kesildi. Sağlık ekiplerimiz hastaların solunum cihazlarını değiştirerek oksijen tüpüne bağladı. Ayrıca hastaneye oksijen tüpü tedariki başladı” ifadelerini kullandı. Meynailo ayrıca, hastanenin oksijen hattındaki sorunun giderilmesi için çalışma başlatıldığını aktardı.

Kuzey Osetya Sağlık Bakanı vekili Soslan Tebiev, yoğun bakımdaki 62 hastanın durumlarının yakından takip edildiğini ve hastaların sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

Vladikavkaz’da yaşanan skandal olayın ardından Kuzey Osetya Adalet Bakanlığı ve Kuzey Osetya Sağlık Bakanlığı’nın olayla ilgili soruşturma başlattığı duyuruldu.

İHA

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meteoroloji uzmanları teker teker konuştu! Marmara ve Ege'de perşembe günü şiddetli yağış bekleniyor CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 1 21 Temmuz 2021 01:00
Kudüs’te otopark zemini çöktü, araçlar teker teker oluşan çukura düştü NurSima Dünyadan Haberler 0 07 Haziran 2021 21:30
Galatasaray Transfer Bombalarını Teker Teker Patlatıyor. AlpereN Galatasaray 0 21 Mayıs 2019 23:03
İngiliz mahkumlar teker teker müslüman oluyor Lucifer Haber Arşivi 1 08 Haziran 2010 14:27