25 Mayıs 2021, 20:00 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Mantarlı Ricotta Peyniri Malzemeler: 500 gr ricotta peyniri, 1 su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri, 1 yumurta, 1 tutam kekik, 10-15 adet mantar, 2 diş sarımsak, 1 çorba kaşığı zeytinyağı, bir tutam taze nane, taze kekik ve taze fesleğen. Hazırlanışı: Ricotta peyniri, parmesan peyniri, yumurta ve kekiği bir kapta karıştırın. Karışımı ısıya dayanıklı bir fırın kabına koyun. Kabı çok iyi yağlamaya özen gösterin ya da fırın kağıdı kullanın. 160 derece sıcaklıkta 40 dakika pişirin. Diğer tarafta mantarları, sarımsak ve baharatları zeytinyağında soteleyin. Fırından çıkardığınız peynirin üzerine serpiştirip servis edin. | |
|
Etiketler |
mantarlı ricotta peyniri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kaşar peyniri ile tost peyniri arasındaki fark nedir? | Sanem | Merak Ettikleriniz | 0 | 11 Ekim 2018 15:31 |
Mantarlı Ricotta Peyniri | Lcia | Dünya Mutfakları | 0 | 27 Kasım 2014 00:33 |
Ricotta Peynirli Gnocchi - İtalyan Mutfağı | Afrodit | Dünya Mutfakları | 0 | 31 Temmuz 2013 14:58 |
Kaşar Peyniri Mantolu, Mantarlı Dereotlu Pilav | Violent | Makarnalar Pilavlar | 0 | 06 Haziran 2013 20:18 |
Peynirli Ricotta Caponato Soslu Makarna | Burce | Makarnalar Pilavlar | 0 | 13 Mayıs 2012 23:35 |