IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 18 Mayıs 2021, 14:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İtalyan Usulü Farro Buğdaylı Ve Ispanaklı Pilav




İtalyan Usulü Farro Buğdaylı Ve Ispanaklı Pilav Tarifi İçin malzemeler


  • 250 g Farro buğdayı (Veya pilavlık yarma buğday)
  • 100 g bebek ıspanak (İri doğranmış)
  • 100 g kuşkonmaz (İri doğranmış)
  • 5 dal taze kişniş (İri kıyılmış)
  • 1 tatlı kaşığı zencefil (İnce doğranmış)
  • 3 diş sarımsak (İnce doğranmış)
  • 2-3 adet acı biber (İnce doğranmış)
  • 1 yemek kaşığı pirinç sirkesi
  • 1 yemek kaşığı susam yağı
  • 1 yemek kaşığı Teriyaki sosu
  • 1 tatlı kaşığı kimyon tohumu
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
Servis için
  • 2 adet küçük kabak
  • 100 g hellim peyniri (Izgara edilmiş)
  • Taze soğan (İnce kıyılmış)
  • Dereotu (İnce kıyılmış)


İtalyan Usulü Farro Buğdaylı Ve Ispanaklı Pilav Nasıl Yapılır?


  • Farro buğdayını bir gece önceden ıslatın. Suyunu süzün ve bir tencereye alarak, sıcak su ilave ettikten sonra yumuşayana kadar pişirin.
  • Kabakların üstünü kesin ve içini temizledikten sonra kapakları tekrar kapatarak önceden ısıtılmış fırında 30-40 dakika pişirin.
  • Zeytinyağını geniş bir tavaya alarak ısıtın. Zencefil, sarımsak, kimyon tohumu ve acı biberi ilave ederek renk alana kadar pişirin.
  • Daha sonra ıspanak, kuşkonmaz ve kişniş ile Farro buğdayını ilave edin.
  • Teriyaki sosu, susam yağı, pirinç sirkesi, tuz ve karabiberi ekleyerek karıştırın ve kapağı kapalı olarak, kısık ateşte 5-10 dakika pişirin.
  • Pilavı, kabağın içine doldurun ve hellim peyniri, dereotu ve taze soğanla süsledikten sonra sıcak servis edin.
lezzet



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
yemek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Buğdaylı doyurucu lezzet Burce Bebek Mamaları 0 30 Aralık 2017 20:16
Buğdaylı Sebze Yemeği oneofgirl Sebze Yemekleri 0 03 Eylül 2013 17:15
Buğdaylı Kapama Tarifi Violent Tavuk Yemekleri 0 18 Mayıs 2013 15:24
Buğdaylı Yaz Çorbası N999 Çorbalar 0 23 Mayıs 2012 04:16
Ispanaklı Köklü Buğdaylı Çorba Liaaa Çorbalar 0 28 Şubat 2012 13:25