23 Ağustos 2020, 04:51 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Lebuchken Tarifi Lebuchken Tarifi: 1 su bardağı toz şeker 3 adet yumurta 1 çay kaşığı toz tarçın 1 çay kaşığı toz karanfil 1 adet portakal kabuğu rendesi 1 adet limon kabuğu rendesi yarım su bardağı toz badem yarım su bardağı toz fındık Şeker ve yumurtayı, ocakta şeker eriyinceye kadar karıştırın. Toz tarçın ve karanfili ayrı bir yerde karıştırıp, diğer karışımın içine dökün. Daha sonra limon ve portakal kabuğu rendesini, sonra da badem ve fındığı bütün malzemelerle karıştırın. Elde edilen bu karışımı kuru pasta sıkma torbasının içine boşaltın. Daha sonra tepsinin içine karışımı şekillendirerek sıkın. Son olarak karışımı 180 derecede 10-15 dakika pişirin. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
Etiketler |
lebuchken |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mücver Tarifi - Nefis Mücver Tarifi | Sarya | Yemek Tarifleri | 1 | 15 Ocak 2020 16:04 |
Ice Tea Tarifi | PySSyCaT | İçkiler İçecekler | 0 | 31 Mart 2016 18:43 |
Tahıllı Meyveli Yoğurt Tarifi - 6. Aylık Bebek Yemek Tarifi | PySSyCaT | Bebek Mamaları | 0 | 16 Şubat 2016 15:45 |
Patlıcan kebabı Tarifi (Tepsi Kebabı Tarifi) | Amelia | Kebaplar Köfteler | 1 | 26 Ocak 2014 18:48 |
Kro kız tarifi | Süslü | Komedi ve Mizah | 2 | 22 Şubat 2009 16:12 |