24 Kasım 2016, 18:34 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | İTALYAN MUTFAĞI/ PENNE ARRABİATA Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 paket penne makarna 1 adet domates Yarım kilo domates sosu 1 tutam taze maydanoz 5-6 adet taze fesleğen 3-4 diş sarımsak 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet arnavut biberi ( acı seviyorsanız, acı tercih edebilirsiniz) NASIL YAPILIR ? ilk olarak bir tencereyi sıcak su ile doldurun ve kaynamaya başlayınca penne makarnaları da tencereye ilav eedin. İçerisine 1 tatlı kaşığı sıvı yağ ve 1 çay kaşığı tuz da ilave edip 10 dakika kadar daha pişirin. Makarnalar yumuşayınca, tenceredeki suyu süzüp, makarnaları bir kenarda bekletin. Diğer tarafta arnavut biberini taze aldıysanız, biberi blender\'dan geçirin ve toz elde edin. Daha sonra bir tavaya 1 yemek kaşığı zeytinyağı koyun ve ince doğradığınız sarımsakları tavada soteleyin. Daha sonra toz biber ve fesleğeni de tavaya ekleyin. Domates sosunu da ekleyip iki dakika daha pişirin. Makarnanın üzerine sosu ekleyip iyice harmanlayın. Son olarak servis tabağına alın ve üzerine maydanozları serpiştirerek servis edin.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
italyan mutfağı/ penne arrabiata |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Somonlu Penne Makarna | oneofgirl | Makarnalar Pilavlar | 0 | 29 Ağustos 2013 18:01 |
Kırmızı Havyarlı Penne Makarna | oneofgirl | Makarnalar Pilavlar | 0 | 26 Ağustos 2013 20:53 |
Ordu ili yöre mutfaği | Swat | Karadeniz Bölgesi | 0 | 23 Ocak 2012 20:48 |
MuĞla mutfaĞi | Ecrin | Ege Bölgesi | 0 | 17 Eylül 2011 11:23 |
Brokoli Ve Filetolu Penne Makarna | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 22 Mart 2009 20:24 |