![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Yoğurtlu Balık Körisi Malzemeler Yarım kilo sert etli balık 8 çorba kaşığı yoğurt 1/4 Çay kaşığı zencefil Yarım kilo soğan 4 çorba kaşığı yağ veya margarin 1 çorba kaşığı zerdeçal 1 çorba kaşığı kakule karanfil tarçın Tuz Tarif Bilgileri Kategori: Pakistan Mutfağı Yapılışı Balığı temizleyip şiş yapılacak hale getirir ve yoğurdun yarısında 30 dakika bekletin. Soğanların yarısını ince ince doğrayın. Yarısını dövün ve buna zencefili katın. Kalan yoğurdu karıştırarak ince hale getirin. Yağı kızartın ve doğranan soğanları koyu kahve rengine ürününceye kadar karıştırın. Soğanlı-zencefilli sosu zerdeçal ve tuzu ilâve edin ve bu malzemeyi 2-3 dakika hafif ateşte kızartın. Daha sonra balığı ve kalan baharatı ilâve edin ve pişinceye kadar tencereyi ateşte bekletin.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
yoğurtlu balık körisi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yoğurtlu Terbiye | oneofgirl | Soslar | 0 | 13 Ağustos 2013 17:05 |
Yoğurtlu Kek Tarifi | Zen | Kek Tarifleri | 0 | 19 Mayıs 2013 00:07 |
Balık Köftesi / Balık Köftesi Tarifi Yapılışı / Balık Köftesi Hakkında | Candy | Deniz Ürünleri | 0 | 10 Şubat 2011 19:54 |
Yoğurtlu Mango | YapraK | İçkiler İçecekler | 4 | 05 Nisan 2009 23:26 |