24 Şubat 2016, 15:20 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | ÇIN USÜLÜ PILAV ÇIN USÜLÜ PILAV MALZEMELER 1 adet dilimlenmiş orta boy soğan 2-3 küçük veya büyük parçalara bölünmüş patates 2 adet dilimlenmiş havuç 1 su bardağı dolusu mantar (dilimlenmemiş, tam) Yarım kilo kemiksiz küçük parçalara ayrılmış kırmızı et (dana veya kuzu olabilir) 1 porsiyon pişirilmiş pirinç HAZIRLANIŞI Derin bir tavayı ısıtın ve 2 yemek kaşığı ayçiçek / mısırözü yağı koyun. Dilimlenmiş soğanları yumuşayana kadar orta ateşte hafifçe kızartın. Eti başka bir tavada kahverengi oluncaya kadar kızartın sonra etleri soğana ekleyin. Su ekleyin ve 2 saat boyunca haşlayın. Sonra patatesleri, havucu ve mantarları ekleyip haşlamaya devam edin. Patates ve havuç yumuşadıktan sonra karıştırarak 15 dakika daha haşlayın. Pilavla karıştırarak servis yapın.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
çın usülü pılav |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bahçe Usülü Tavuk | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 17:46 |
İmroz usülü kabak | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 01:55 |
İmroz usülü kabak | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 15:42 |