07 Şubat 2016, 15:49 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Yengeç Çorbası Yengeç Çorbası Malzemeler : 225 gr. ayıklanmış yengeç eti 1 adet orta boy domates (soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış) 1 adet havuç 2 adet arpacık soğan 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1,5 çorba kaşığı beyaz şarap 2 diş sarmısak 3 karanfil 1 su bardağı süt Karabiber Tuz Hazırlanışı : Yengeç etini 2 saat sütün içinde bekletin. Şarap ve yağın dışında bütün malzemeyi tuzlu suda haşlayın, sonra tel bir süzgeçten geçirerek püre yapın. Şarabı ve yağı püreye karıştırın. Yengeç etini pürenin içine atarak 30 dakika pişirin.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
yengeç çorbası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yengeç Burcu 2015 Haziran Ayı Burç Yorumu - Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu | Flora | Aylık Burç Yorumları | 0 | 30 Mayıs 2015 11:19 |
Yengeç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu | Flora | Aylık Burç Yorumları | 0 | 30 Nisan 2015 10:20 |
Balkabağı Çorbası, Balkabağı Çorbası Tarifi. | Sevda | Çorbalar | 0 | 27 Temmuz 2012 18:40 |
Aş Çorbası | Dilara | Çorbalar | 0 | 23 Nisan 2010 15:09 |