06 Şubat 2016, 20:22 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | ispanya mutfagı GAMBAS AL AJİLLO (YAĞLI VE SARMISAKLI KARİDES) GAMBAS AL AJİLLO (YAĞLI VE SARMISAKLI KARİDES) MALZEME: Karides (Haşlanmış) 1 kg. Zeytinyağı 8 çorba kaşığı Sarmısak 4 diş Kırmızı biber (Acı, Çuçka biberi) 2 adet YAPILIŞI: Karideslerin kabuklarını ayıklayın. Ateşe dayanıklı 4 tabağa zeytinyağı, bir diş sarmısak ve yarım çuçka biberi koyun. Tabakları önceden 200 derece ısıtılmış bir fırına yerleştirin. Fırının derecesini zeytinyağı kızıp cızırdayana kadar yükseltin. Karidesleri tabaklara koyup şöyle bir karıştırın. Sıcak sıcak servis yapın.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
ispanya mutfagı gambas al ajillo (yağlı ve sarmısaklı karides) |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Geleneksel yağli güreş tarihçesi - başlangici | Sevda | Diğer Spor Branşları | 0 | 03 Ağustos 2013 11:12 |
Yağli Güreşin Kuralları | Liaaa | Hobiler | 2 | 29 Şubat 2012 15:45 |
Ispanya | Sır | Tarih | 0 | 24 Eylül 2011 23:17 |