03 Şubat 2015, 19:16 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sığır Vindaloo Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sığır Vindaloo malzemeleri 1 kg kuşbaşı dana eti 300 gr soğan 200 gr domates püresi 150 gr yoğurt 3 diş sarımsak 50 gr zencefil 20 gr acı biber 150 ml sıvıyağı Tuz Ezme için 50 gr kırmızıpul biber 20 gr kişniş tohumu 20 gr kimyon 20 gr karanfil 1 diş sarımsak 30 gr hindistan cevizi 25 gr sıvıyağ Yarım çay bardağı sirke Ezme için, tüm malzemeleri bir kaba alıp iyice karıştırın. Karışımı bir tavaya alıp 10 dakika soteleyin. Biraz su ekleyip biberler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ilınınca karışımı süzgeçten geçirip püre haline getirin. Yağı bir tavaya alıp ısıtın. Soğanı ekleyip pembeleşinceye kadar soteleyin. Eti ilave edip 10 dakika pişirin. Zencefil, acı biber ve sarımsağı ekleyip 5 dakika soteleyin. Sırasıyla domates püresi, yoğurt ve tuzu ekleyin. Etler suyunu bırakıp çekinceye kadar 20 dakika daha pişirin. Taze kişniş ile süsleyerek sıcak servis yapın. Sığır Vindaloo artık hazır, afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
sığır, vindaloo |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sığır İliği Maskesi | Numune | Saç Modelleri ve Bakımı | 0 | 02 Şubat 2015 12:17 |
Sığır Kuyruğu Faydaları | Liaaa | Sağlık Köşesi | 0 | 12 Haziran 2012 02:29 |
Avustralya Sığır Köpeği | Frozen | Evcil Köpekler | 0 | 19 Mart 2011 20:45 |
Doldurulmuş Sığır Filesi | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 02 Şubat 2010 03:48 |