06 Kasım 2014, 16:06 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Nasi Kunning (Sarı Pilav) Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 kg basmati pirinci 4-5 adet arpacık soğan 4-5 diş sarmısak Bir buçuk litre su 100 gram tereyağı 250 ml hindistancevizi sütü 1 çay kaşığı hardal tohumu 2 adet pandan yaprağı 1 çay kaşığı tuz Nasi Kunning (Sarı Pilav) Yapılışı PİRİNCİ nişastası gidene kadar iyice yıkayıp süzün. Arpacık soğanları ve sarmısakları soyup küp küp doğrayın. Tereyağını bir tencerede eritin. Soğanları ve sarmısakları tereyağında pembeleşene kadar soteleyin. Pirinci tencereye alın. Üzerine hardal tohumu, pandan yaprağı ve tuzu ekleyin. Üzerine hindistancevizi sütünü ve suyu ekleyip kısık ateşte pişirin. Pirinç suyunu çektikten sonra 10-15 dakika dinlendirin. Karıştırarak servis yapın. PANDAN YAPRAĞI Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | |
|
Etiketler |
kunning, nasi, pilav, sarı, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zerdeçallı Pilav Tarifi | Elysian | Makarnalar Pilavlar | 0 | 03 Temmuz 2014 17:23 |
Sarı Yeşil Pilav | Rhytia | Diyet Tarifleri | 0 | 03 Şubat 2014 20:55 |
İç Baklalı Pilav Tarifi | Zen | Makarnalar Pilavlar | 0 | 12 Haziran 2013 15:55 |
Mantarlı Pilav Tarifi | Zen | Makarnalar Pilavlar | 0 | 19 Mayıs 2013 00:30 |
İç Pilav Tarifi | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 04 Ekim 2010 04:13 |