05 Ekim 2014, 22:13 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Hint Mutfağı: Nan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler
Nan Yapılışı UNU eleyerek, bir kaba alın. Üzerine karbonat, soda ve tuzu ekleyip, karıştırın. Tereyağını, yumurtayı, yoğurdu, sütü ve suyu ekleyin. İyice yoğurun. En az yarım saat dinlendirin. Hamuru 8 eşit bezeye ayırın. Hazırladığınız bezeleri pasta tabağı büyüklüğünde açın. Tandırda (fırında da olur) pişirin. Sıcak olarak servis yapın. | |
|
Etiketler |
hint, mutfağı, nan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hint Mutfağı: Gajjar Ka Halwa (Hint Mutfağı) Tarifi | AngeL | Dünya Mutfakları | 0 | 05 Ekim 2014 22:12 |
Hint Mutfağı: Baharatlı Tavuk Budu Tarifi | AngeL | Dünya Mutfakları | 0 | 05 Ekim 2014 22:11 |
Hint Mutfağı: Badem Şerbeti Tarifi | AngeL | Dünya Mutfakları | 0 | 05 Ekim 2014 22:09 |
Samosa (Hint Mutfağı) | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 17:13 |
Dhal Shorba (Hint Mutfağı) | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 17:06 |