05 Ekim 2014, 22:04 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fas Mutfağı: Logos Balığı Papaya Salsa ve Körili Domates Sos İle Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler
Logos Balığı Papaya Salsa ve Körili Domates Sos İle Yapılışı BİR kabın içerisinde 1 çorba kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı toz köri, tuz ve biberi karıştırın. Logos balığını bu karışım içinde marine ederek tavada az yağda pişirin. Papaya salsa için tavaya sıvıyağı alın. Yağda sırayla soğan, sarmısak ve papayaları sote edin. Baharatları ekleyip karıştırın. Köri sos için derin bir tavada sıvıyağ, toz köri ve domatesleri karıştırarak 2 dakika soteleyin. Daha sonra balık suyu ve krema ekleyerek 5 dakika daha kaynatıp blendırda öğütün. Tuz ve biberini ayarlayın. Papaya salsayı, pişirdiğiniz logos balığının üzerine koyun. Köri sos ve arzuya göre safranlı patates püresi eşliğinde servis yapın. | |
|
Etiketler |
balığı, domates, fas, körili, logos, mutfağı, papaya, salsa, sos, tarifi, ve, yle |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Papaya Kremalı Bisküvi Tarifi | Elysian | Tatlılar | 0 | 03 Haziran 2014 12:26 |
İtalyan Mutfağı'ndan Somon Ve Kılıç Balığı Carpaccio | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 09:54 |
İtalyan Mutfağı'ndan Parmesanlı Ve Domates Soslu Ev Yapımı Tartelloni | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 09:50 |
Körili Avakado Tarifi | Elysian | Salatalar Mezeler | 0 | 02 Mayıs 2014 14:43 |
Eşkabeş soslu barbunya balığı (fransız mutfağı) | oneofgirl | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Temmuz 2013 18:32 |