31 Mayıs 2014, 11:10 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Lübnan Mutfağı'ndan Portakal Sulu Kayısı Tatlısı Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 500 gram günkurusu kayısı 4 adet portakal kabuğu şekerlemesi 3 adet çubuk tarçın 1 su bardağı esmerşeker Portakal Sulu Kayısı Tatlısı Yapılışı PORTAKAL kabuğu şekerlemesini boylamasına, serçe parmak kalınlığında dilimleyin. Tüm malzemeyi derin bir kaba alıp harmanlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kaynayana dek pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Servis tabağına alıp dondurmayla birlikte servis yapın sofra | |
|
Etiketler |
kayısı, lübnan, mutfağından, portakal, sulu, tarifi, tatlısı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lübnan Mutfağı'ndan Atayıf Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 31 Mayıs 2014 11:09 |
Lübnan Mutfağı'ndan Cevizli Mamul Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 31 Mayıs 2014 11:06 |
İtalyan Mutfağı'ndan Biskotti Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 09:45 |
Sütlü Portakal Tatlısı Tarifi | Sue | Tatlılar | 0 | 02 Ağustos 2012 14:54 |
Meyve sulu muhallebi tatlısı tarifi(resimli anlatım) | AnqeL | Tatlılar | 0 | 16 Ocak 2012 03:27 |