31 Mayıs 2014, 11:09 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Lübnan Mutfağı'ndan Atayıf Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 su bardağı ılık süt Bir tutam kuru maya 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tozşeker Bir tutam tuz Tereyağı Kaymak Toz antepfıstığı Süslemek için: Kiraz şekerlemesi Atayıf (Lübnan Mutffağıı) Yapılışı Süt, maya, un, tozşeker ve tuzu bir kaba alıp karıştırın. Karışımdan servis kaşığıyla alıp, tereyağı ile yağlanmış yapışmaz yüzeyli bir tavaya dökün. Önlü arkalı pişirin. Karışım bitene kadar işleme devam edin. Hamuları kayık şeklinde sarın. İçine kaymak koyun ve toz antepfıstığına batırın. Kiraz şekerlemesi ile süsleyip servis yapın. sofra | |
|
Etiketler |
atayıf, lübnan, mutfağından, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lübnan Mutfağı'ndan Cevizli Mamul Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 31 Mayıs 2014 11:06 |
İspanyol Mutfağı'ndan Pangoline Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 13:19 |
İspanyol Mutfağı'ndan Gazpacho Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 13:03 |
İspanyol Mutfağı'ndan Paella Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 13:01 |
İtalyan Mutfağı'ndan Gnocchi Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 10:08 |