25 Mayıs 2014, 12:38 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | İspanyol Mutfağı'ndan Balık Yahni Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 2 adet büyük boy levrek 8 adet jumbo karides 2 adet soğan 2 su bardağı su 2 çorba kaşığı sıvıyağ 2 diş kıyılmış sarmısak 2 adet doğranmış domates Yarım su bardağı beyaz şarap 1 adet defne yaprağı 1 çay kaşığı toz kırmızıbiber 5-6 adet halka doğranıp haşlanmış kalamar 4-5 adet ayıklanıp haşlanmış midye 16 adet haşlanmış istiridye 2 çorba kaşığı sıvıyağ 2 dal kıyılmış maydanoz 2 adet limon, tuz, karabiber Balık Yahni Yapılışı BALIK, karides ve 1 adet bütün soğanı, 2 su bardağı suda haşlayın. Soğanı içinden alıp, suyu yarı yarıya süzün. Kalan soğanı kıyın. Ayrı bir yerde sıvıyağı kızdırın. Üzerine soğan, sarmısak ve domatesi ekleyip, 10 dakika soteleyin. Şarap, defne yaprağı, kırmızı biber, tuz ve karabiber ilave edin. Kalamar, midye ve istiridyeleri ekleyip birkaç dakika sote edin. Balıklı karışımı üzerine katıp, birlikte 5 dakika pişirin. Maydanoz ve limonla servis yapın. sofra | |
|
Etiketler |
balık, mutfağından, tarifi, yahni, İspanyol |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İspanyol Mutfağı'ndan Muzlu Ve Kivili Pirinç Pudingi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 12:33 |
İspanyol Mutfağı'ndan Yumurtalı Tapas Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 12:31 |
İtalyan Mutfağı'ndan Gnocchi Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 10:08 |
İtalyan Mutfağı'ndan Biskotti Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 09:45 |
Krem Katalan Tarifi (İspanyol Mutfağı) | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 04 Mayıs 2014 20:22 |