![]() |
Fransız Mutfağı'ndan Sabayon İle Gratine Edilmiş Frambuaz Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 4 adet yumurtanın sarısı Yarım su bardağı pudraşekeri 1 çorba kaşığı likör 250 ml krema Yarım kg frambuaz Vanilyalı dondurma Sabayon ile Gratine Edilmiş Frambuaz (Fransız Mutfağı) Yapılışı Yumurta sarıları, pudraşekeri ve likörü çırpın. Kısık ateşte karıştırarak pişirin. Kremayı başka bir kabın içinde çırpın. Ocaktaki yumurtalı karışım pişince çırpılmış kremayı ilave edin. İyice karıştırıp ocaktan alın. Hazırlamış olduğunuz sabayon sosu servis tabağına alın. Frambuazları tabağın ortasına yerleştirin. Vanilyalı dondurma ile birlikte servis yapın. sofra |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:57. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk