09 Mayıs 2014, 12:32 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Guraybe (Lübnan Mutfağı) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 su bardağı eritilip soğumuş margarin 1 su bardağı pudraşekeri 2 su bardağı un Üzerine: Antepfıstığı Guraybe Yapılışı Derin bir kaseye margarin, pudraşekeri ve unu alın. Tüm malzemeyi iyice yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Her bir parçayı elinizle uzun şerit haline getirin ve simit şekli verin. İki ucunu birleştirdiğiniz yere 1 adet antepfıstığı koyun. Guraybeleri fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzerleri hafif pembeleşene kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın. (Sofra) | |
|
Etiketler |
guraybe, lübnan, mutfağı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dünden Bugüne Lübnan Mutfağı | Zen | Kitap Tanıtımları | 0 | 11 Ekim 2013 15:55 |
Lübnan | Sır | Tarih | 0 | 24 Eylül 2011 23:36 |
Lübnan Sediri | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:48 |
Lübnan Tarihi | YapraK | Tarih | 0 | 12 Nisan 2009 12:52 |