IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 25 Şubat 2014, 12:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Chateaubriand (Cheddar Peynirli Bonfile Fransız Mutfağı)





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:

6 dilim tost ekmeği
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı salça
Yeteri kadar kekik
6 dilim bonfile
4 adet domates
2 adet biber
1 adet soğan
2 diş sarmısak
2 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı un
250 gr mantar
6 dilim cheddar peyniri
Tuz, karabiber
Kızartmak için zeytinyağı

Hazırlanışı:

Tost ekmeklerini zeytinyağında hafifçe kızartın. 1 su bardağı suda salçayı eritip, kekiği ilave edin. Fırın tepsisine sosu yayın. Kızarttığınız ekmekleri tepsiye dizin. Etleri de aynı yağda kızartın.

Ekmeklerin üzerine yerleştirin. Küçük bir tencereye, küp küp doğranmış domates ve biberi alın. Soğanı ve sarmısağı da yemeklik doğrayıp tencereye ekleyin. Margarini katın. Domatesler iyice eriyene kadar pişirin.

Daha sonra 1 çorba kaşığı unu ilave edin. İyice karıştırın. İkiye kestiğiniz mantarları, tuz ve karabiberi katın. Koyu bir sos kıvamı alana kadar pişirin. Hazırladığınız bu sosu etlerin üzerine dökün. Üzerlerine peynir dilimlerini kapayın. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin.

Afiyet Olsun

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
bonfile, chateaubriand, cheddar, fransız, mutfağı, peynirli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ricotta Peynirli Gnocchi - İtalyan Mutfağı Afrodit Dünya Mutfakları 0 31 Temmuz 2013 14:58
Cordon Blue - Fransız Mutfağı Afrodit Dünya Mutfakları 0 31 Temmuz 2013 14:52
Eşkabeş soslu barbunya balığı (fransız mutfağı) oneofgirl Deniz Ürünleri 0 22 Temmuz 2013 18:32
Schmand Peynirli Pasta - Alman Mutfağı Sevda Dünya Mutfakları 0 20 Temmuz 2013 19:17
İstanbul / Fransız Mutfağı Restaurant Rehberi - Lüks Mekanlar Ecrin Marmara Bölgesi 0 05 Aralık 2011 22:35