23 Şubat 2014, 14:14 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Chimichanga (Meksika Mutfağı) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER 4 kişilik 400 gr tavuk 2 adet yufka 1/2 çorba kaşığı margarin 1 su bardağı domates suyu 1 tatlı kaşığı salça 1 kahve fincanı un 1/2 su bardağı su acı biber sosu 1/2 su bardağı krema kırmızı biber tuz karabiber 200 gr kaşar peyniri rendesi sıvı yağ HAZIRLANIŞI Tavuğu haşlayın ve soğuttuktan sonra didikleyin. Domates suyunu kaynatın. margarin, salça ve unu ekleyin. Karabiber, kırmızı biber, tuz ve suyuda ekleyip suyunu çekene kadar kaynatın. Tavuk parçalarını içine atın. Yufkaları bir tabak yardımıyla yuvarlak kesin. Kürdanla tutturarak yağda kızartın. Üzerini kaşar rendesiyle kaplayın ve fırına koyun. Kaşarlar eriyince fırından alın ve üzerlerine acı sos dökün. Birer çay kaşığı krema da koyun, kıvırcık salata ile doldurulmuş tabağa yerleştirin. Üzerine de tavuklu harçtan koyun. | |
|
Etiketler |
chimichanga, meksika, mutfağı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tako Sandviçleri (Meksika Mutfağı) | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 17:22 |
Fajıta (Meksika Mutfağı) | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 17:19 |
Tavuklu Taco (Meksika Mutfağı) | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 17:18 |
Meksika Usulü Biber Dolma - Meksika Mutfağı | Sevda | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Temmuz 2013 18:46 |
Chili Con Carne (Meksika Mutfağı) | Zen | Dünya Mutfakları | 0 | 03 Şubat 2013 12:01 |