23 Ağustos 2013, 17:40 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Asma Yaprağına Sarılmış Tavuk Göğsü (Yunan Mutfağı) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 4 adet piliç göğsü 200 gram asma yaprağı 100 gram mihalıç peyniri 2 adet kırmızı biber 8 dilim piliç jambon 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 çay bardağı sıcak su Tuz, karabiber Asma Yaprağına Sarılmış Tavuk Göğsü Yapılışı İlk olarak piliç göğüslerini inceltin. Kırmızı biberleri közleyip kabuklarını soyun ve ortadan ikiye ayırın. 3-4 adet asma yaprağını düz bir zemine yayın. Üzerine sırasıyla piliç göğüslerini, kırmızı biberi, mihaliç peynirini ve 2 dilim piliç jambonu yerleştirin. Rulo yapıp tepsiye dizin. Diğerlerini de bu şekilde hazırlayın. Tereyağı, zeytinyağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı ekleyin. 1 çay bardağı sıcak su ve tuzu ekleyip, 170 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirip, dilimleyin. Servis tabağına alıp, üzerine Dömi glas sos gezdirin. | |
|
Etiketler |
asma, göğsü, mutfağı, sarılmış, tavuk, yaprağına, yunan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sulama (Yunan Mutfağı) | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 17:39 |
Mangır Çorbası (Yunan Mutfağı) | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 17:37 |
Kubeyde (Yunan Mutfağı) | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 17:36 |
Savore (Yunan Mutfağı) | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 17:35 |
Marul Yaprağına Sarılmış Tay Usulü Biftek | Zen | Et Yemekleri | 0 | 11 Kasım 2012 19:26 |