23 Ağustos 2013, 17:31 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kalamar Akordeon (Yunan Mutfağı) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 adet büyük boy kalamar Zeytinyağı Bir tutam taze kekik Kalamar Akordeon Yapılışı KALAMARI iyice yıkadıktan sonra üst kısmına bıçak yardımıyla çentikler atın. Izgarada önlü arkalı 20 dakika pişirin, Piştikten sonra üzerine zeytinyağını ve bir tutam taze kekiği ekleyin. | |
|
Etiketler |
akordeon, kalamar, mutfağı, yunan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kuzu Etli Ebegümeci (Yunan Mutfağı) | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 17:30 |
Kalamar Yahni | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 03 Mayıs 2012 23:29 |
İstanbul / Yunan Mutfağı Restaurant Rehberi - Lüks Mekanlar | Ecrin | Marmara Bölgesi | 0 | 05 Aralık 2011 23:05 |
Akordeon nedir ? | Ein | Genel Paylaşım | 0 | 30 Aralık 2010 17:19 |
Yunan Basını: Dört yunan bankası 500 milyona... | Dilara | Haber Arşivi | 0 | 11 Temmuz 2010 16:13 |