23 Ağustos 2013, 17:26 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kievski (Rus Mutfağı) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: 200 gram tavuk göğsü 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı toz beyazbiber 1 çay kaşığı tarhun 1 çay kaşığı tuz Bir buçuk çorba kaşığı kievski yağı Kızartmak için: Sıvıyağ Pane harcı için: Yarım su bardağı un 3 adet yumurta Yarım su bardağı galeta unu Kievski Yapılışı: TAVUK göğsünü et döveceği ile parçalamadan inceltin. Zencefil, toz beyazbiber, tarhun ve tuz ile harmanlayın. Tavuk göğsünün ortasına kievski yağını yerleştirip rulo şeklinde sarın. Derin dondurucuda 2 saat dinlendirin. Derin dondurucudan çıkardığınız tavuk göğsünü sırayla un, yumurta ve galeta ununda paneleyin. Kızdırdığınız sıvıyağda 15 dakika pişirin. Daha sonra kağıt havlu üzerine alın. Ispanak püresi, patates salatası ve haşlanmış patatesle servis yapın. | |
|
Etiketler |
kievski, mutfağı, rus |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pelmeni - Rus Mutfağı | Sevda | Dünya Mutfakları | 0 | 22 Temmuz 2013 00:49 |
Rus Salatası - Rus Mutfağı | Sevda | Dünya Mutfakları | 0 | 22 Temmuz 2013 00:38 |
Bliny - Rus Mutfağı | Sevda | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Temmuz 2013 21:01 |
Közlenmiş kirmizi biber soslu iglo chicken kievski | Burce | Salatalar Mezeler | 0 | 23 Mart 2012 16:59 |