IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 23 Ağustos 2013, 17:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kievski (Rus Mutfağı)





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler:

200 gram tavuk göğsü
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı toz beyazbiber
1 çay kaşığı tarhun
1 çay kaşığı tuz
Bir buçuk çorba kaşığı kievski yağı

Kızartmak için: Sıvıyağ

Pane harcı için:

Yarım su bardağı un
3 adet yumurta
Yarım su bardağı galeta unu

Kievski Yapılışı:

TAVUK göğsünü et döveceği ile parçalamadan inceltin. Zencefil, toz beyazbiber, tarhun ve tuz ile harmanlayın. Tavuk göğsünün ortasına kievski yağını yerleştirip rulo şeklinde sarın. Derin dondurucuda 2 saat dinlendirin. Derin dondurucudan çıkardığınız tavuk göğsünü sırayla un, yumurta ve galeta ununda paneleyin. Kızdırdığınız sıvıyağda 15 dakika pişirin. Daha sonra kağıt havlu üzerine alın. Ispanak püresi, patates salatası ve haşlanmış patatesle servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
kievski, mutfağı, rus


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pelmeni - Rus Mutfağı Sevda Dünya Mutfakları 0 22 Temmuz 2013 00:49
Rus Salatası - Rus Mutfağı Sevda Dünya Mutfakları 0 22 Temmuz 2013 00:38
Bliny - Rus Mutfağı Sevda Dünya Mutfakları 0 21 Temmuz 2013 21:01
Közlenmiş kirmizi biber soslu iglo chicken kievski Burce Salatalar Mezeler 0 23 Mart 2012 16:59