![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Fajıta (Meksika Mutfağı) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: 1 kg dana bonfile veya piliç göğsü 500 gram soğan 750 gram renkli biber 6-8 dal taze soğan Birkaç diş sarmısak Fajita baharatı Servis için: 12 adet 12 cm çapında unlu tortilla 1 çorba kasesi rendelenmiş kaşar peyniri 1 çorba kasesi picante sos 1 kase siyah barbunya püresi Fajıta Yapılışı: İNCE dilimlediğiniz etleri, fajita baharatı ile 1-2 saat marine edin. Yapışmaz yüzeyli bir tavada pişirin. Jülyen doğranmış sebzeleri ve ikiye ayrılmış sarmısakları ekleyin. Sebzeler canlılığını koruyacak şekilde pişirin. Sıcak döküm tavaya (orjinal Meksika tavasıdır. Elinizde böyle bir malzeme yoksa, yapışmaz yüzeyli tava da kullanabilirsiniz) malzemeleri dizin. Servisten önce üzerine hazır fajita sos gezdirin. Tortilla, rendelenmiş kaşar peyniri, picante sos ve barbunya püresi eşliğinde servis yapın. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
fajıta, meksika, mutfağı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tavuklu Taco (Meksika Mutfağı) | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 17:18 |
Etli Tortilla Kızartması (Meksika Mutfağı) | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 17:17 |
Meksika Usulü Biber Dolma - Meksika Mutfağı | Sevda | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Temmuz 2013 18:46 |
Chili Con Carne (Meksika Mutfağı) | Zen | Dünya Mutfakları | 0 | 03 Şubat 2013 12:01 |
Meksika ve Meksika Coğrafyası | Ezgi | Genel Coğrafya | 0 | 04 Temmuz 2012 17:34 |