23 Ağustos 2013, 17:03 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Çin Böreği Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: Yarım havuç 5-6 adet mantar 2-3 yaprak lahana 1 su bardağı soya filizi Krep için: Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı un 1 adet yumurta, tuz 1 çorba kaşığı tereyağı Yapılışı: HAVUCU temizleyip kibrit çöpü kalınlığında dilimleyin. Mantar ve lahanayı doğrayıp soya filiziyle birlikte haşlayın. Krep için un, süt, yumurta ve tuzu derin bir kabın içinde iyice çırpın. Yapışmaz yüzeyli tavayı ısıtıp tereyağını eritin. Tavaya krep karışımından birer kepçe dökün. Tavayı hafifçe sallayıp hamurun tavaya yayılmasını sağlayın. Haşlanmış sebzelerle havuç dilimlerini karıştırın. Sebze karışımını kreplerin içine paylaştırıp kenarları açılmayacak şekilde sarın. Börekleri kızgın yağda kızartın. Soya sosuyla servis yapın. | |
|
Etiketler |
böreği, cin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kol Böreği | N999 | Hamur İşleri | 0 | 04 Mart 2012 14:47 |
Çin Böreği | Afrodit | Hamur İşleri | 0 | 26 Ekim 2010 13:09 |
Buzdolabı Böreği | Afrodit | Hamur İşleri | 0 | 30 Eylül 2010 15:01 |
Avcı Böreği | Dilara | Hamur İşleri | 0 | 23 Nisan 2010 13:17 |
Buzluk Böreği | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 11 Ocak 2010 19:05 |