31 Temmuz 2013, 14:45 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Baharatlı Focacia - İtalya Mutfağı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Baharatlı Focacia
2- Hamuru unlu yüzeye alıp kulak memesi yumşaklığına gelene kadar yoğuralım.. Hafif yağlı bir kabın içine koyup üzerini streçle kapatın. Oda sıcaklığında 1-2 saat mayalanmasını bekleyin. Hamur 2 katına çıkmalı… 3- Hamuru un serpilmiş tezgahın üstüne koyun. merdaneyle 1 parmak kalınlığında açın . Üstünde keskin bıçakla gelişi güzel kesikler, delikler açın. Yağlı kağıda koyun. 30 dakika mayalanmasını bekleyin. 4- Yumurta sarısı ve bir yemek kaşığı suyu karıştırın. Pidenin üstüne sürün. Üstüne istediğiniz şekilde taze baharatları yerleştirin. Susam serpin. 180-190 derece önceden kızmış fırında üstü kızarana kadar pişirin. | |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İtalya ve İtalya Coğrafyası | Ezgi | Genel Coğrafya | 0 | 04 Temmuz 2012 01:55 |
Baharatlı Tavuk Çöp Şiş | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 17:40 |
Baharatlı Zeytinyağı | YapraK | Soslar | 0 | 27 Aralık 2009 07:07 |
Baharatlı Kurbiye | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 26 Aralık 2009 05:41 |
Baharatlı Gulaş | Heidi | Et Yemekleri | 1 | 13 Mart 2009 00:13 |