03 Şubat 2013, 12:01 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Chili Con Carne (Meksika Mutfağı) MALZEMELER 1/2 kilo dana eti 1 adet sogan 1 dis sarimsak … 1/2 kg haslanmis meksika fasulyesi (kirmizi fasulye) yada konserve 4 adet domates yada 1kutu konserve kesilmis domates 3 yemek kasigi yag 2 bardak su 2 adet ince dogranmis aci kirmizi biber Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. YAPILIŞ TARİFİ Etler kuşbaşı şeklinde doğranır, yağda hafif çevrilir. İçine küp doğranmış soğan ve sarımsak ilave edilerek beş dakika daha sote edilir. Daha sonradan içine fasülye, minik doğranmış domatesler ve su ilave edilir. Tuz, biber ve tabasco ile isteğe göre tatlandırılır. 15 dakika kısık ateşte pişirilir. | |
|
Etiketler |
carne, chili, con, meksika, mutfağı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Meksika ve Meksika Coğrafyası | Ezgi | Genel Coğrafya | 0 | 04 Temmuz 2012 17:34 |
Bananana Chili Shake | yoSun | İçkiler İçecekler | 0 | 30 Haziran 2012 10:43 |
Red Hot Chili Peppers * | Düş | Müzisyenler | 0 | 02 Kasım 2011 20:01 |