IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 08 Mart 2010, 02:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Alman Usulü Patlıcan




Malzemeler:

210 gr patlıcan,
5 gr bitkisel yağ,
30 gr soğan,
15 gr haşlanmış pirinç,
60 gr haşlanmış koyun eti,
1/5 adet yumurta,
10 gr peynir,
karabiber,
tuz


Hazırlanışı:

Patlıcanları uzununa ikiye ayırın. İç kısmında bıçakla kesikler yapın. Kesilmiş kısımları aşağıya gelecek şekilde tavaya yerleştirin ve bitkisel yağda kızartın. Daha sonra iç kısımlarını kaşıkla çıkarın.

İçi çıkarılmış patlıcanları bir kenarda bekletin. İçi doğrayın. Haşlanmış pirinç, koyun eti, kavrulmuş soğanla karıştırın. Üzerine tuz, biber, çiğ yumurta ekleyin ve iyice karıştırın.

Karışımı içi çıkarılmış patlıcanlara doldurun. Peynir rendesi serpin. Üzerlerine bitkisel yağ ekleyin ve fırına sürün.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
alman, patlican, patlıcan, usulu, usulü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alman Usulü Kıymalı Kaygana PySSyCaT Dünya Mutfakları 0 24 Şubat 2016 15:23
Antep Usulü Kuru Patlıcan ve Biber Tarifi (Resimli) Violent Yöresel Yemekler 4 02 Mart 2014 20:41
Alman usulü Şnitzel Zen Dünya Mutfakları 0 03 Şubat 2013 12:00
İstanbul usulü patlıcan (Marmara) Violent Yöresel Yemekler 0 16 Haziran 2012 16:16
Gaziantep Usulü Kuru Patlıcan Dolması Tarifi AnqeL Yöresel Yemekler 0 25 Ocak 2012 00:55