08 Mart 2010, 02:37 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Alman Usulü Patlıcan Malzemeler: 210 gr patlıcan, 5 gr bitkisel yağ, 30 gr soğan, 15 gr haşlanmış pirinç, 60 gr haşlanmış koyun eti, 1/5 adet yumurta, 10 gr peynir, karabiber, tuz Hazırlanışı: Patlıcanları uzununa ikiye ayırın. İç kısmında bıçakla kesikler yapın. Kesilmiş kısımları aşağıya gelecek şekilde tavaya yerleştirin ve bitkisel yağda kızartın. Daha sonra iç kısımlarını kaşıkla çıkarın. İçi çıkarılmış patlıcanları bir kenarda bekletin. İçi doğrayın. Haşlanmış pirinç, koyun eti, kavrulmuş soğanla karıştırın. Üzerine tuz, biber, çiğ yumurta ekleyin ve iyice karıştırın. Karışımı içi çıkarılmış patlıcanlara doldurun. Peynir rendesi serpin. Üzerlerine bitkisel yağ ekleyin ve fırına sürün. | |
|
Etiketler |
alman, patlican, patlıcan, usulu, usulü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alman Usulü Kıymalı Kaygana | PySSyCaT | Dünya Mutfakları | 0 | 24 Şubat 2016 15:23 |
Antep Usulü Kuru Patlıcan ve Biber Tarifi (Resimli) | Violent | Yöresel Yemekler | 4 | 02 Mart 2014 20:41 |
Alman usulü Şnitzel | Zen | Dünya Mutfakları | 0 | 03 Şubat 2013 12:00 |
İstanbul usulü patlıcan (Marmara) | Violent | Yöresel Yemekler | 0 | 16 Haziran 2012 16:16 |
Gaziantep Usulü Kuru Patlıcan Dolması Tarifi | AnqeL | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2012 00:55 |