17 Mart 2014, 18:49 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Yoğurtlu Kabak Sarması Malzemeler, 3 adet kabak 1 kâse yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez 2 diş sarımsak (rendelenmiş) 1 yemek kaşığı ince doğranmış dereotu 2 yemek kaşığı zeytinyağı Damak tadınıza göre tuz Hazırlanışı, Kabakların kabuğunu alacalı olarak soyun. Kalın şeritler halinde dilimleyin. Tavaya zeytinyağını alıp kızdırın. Kabakları önlü arkalı kızartın. Tuzunu ilave edip düz bir tabağa alın. Yoğurt, mayonez, dereotu ve sarımsak rendesini karıştırın. Kabak dilimlerine bıçak yardımıyla yoğurtlu harç sürün. Rulo şeklinde sarıp kürdan takarak sabitleyin. Tüm kabaklar ve harç bitene kadar işlemi tekrar edin. Soğuk olarak servis yapın. Afiyet olsun. Alıntı | |
|
Etiketler |
kabak, sarması, yoĞurtlu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yoğurtlu Kabak Sarması | Ezgi | Sebze Yemekleri | 0 | 05 Temmuz 2012 19:53 |
Soslu Patlıcan & Yoğurtlu Kabak | Burce | Salatalar Mezeler | 0 | 23 Mart 2012 17:27 |
Yoğurtlu Cevizli Kabak | Zen | Salatalar Mezeler | 0 | 24 Şubat 2012 21:30 |
Efe Sarması | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 22:13 |
Bulgurlu Kabak Dolması - Pancar Yaprağı Sarması | YapraK | Dolma ve Sarmalar | 0 | 26 Eylül 2009 18:10 |