![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Taze Kestaneli Kuzu Sarma Taze Kestaneli Kuzu Sarma 1200 gr. 4 adet kemikli kuzu sırtı 250 gr. taze kestane 200 gr. kırmızı biber 4 diş sarımsak 3 adet soğan Taze kekik Taze biberiye 9 gr. karabiber 50 cl. tereyağı 125 cl. sıvıyağı 40 gr. şeker 1 rulo ip Öncelikle kuzu etinin yağlarını temizleyin. Bıçakla eti kitap gibi ikiye keserek içerisine közlenmiş biber ve ayıklanmış kestaneleri doldurun. İp yardımıyla bağlayarak sarın. Üzerine tuz ve karabiber serperek tatlandırın. Tavada soğan, sarımsak, taze kekik, karabiber, şeker ve sıvıyağıyla çevirin. Tencere kapağını kapatarak fırında 160 derecede 17 dakika pişirin. Pişen etlerin iplerini çıkararak servis edin. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
kestaneli, kuzu, sarma, taze |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kuzu kol sarma tarifi | Beatrice | Yemek Tarifleri | 4 | 16 Aralık 2019 18:24 |
Kestaneli Kuzu Yahnisi Tarifi | oneofgirl | Et Yemekleri | 0 | 24 Temmuz 2013 19:38 |
Kestaneli Sarma | YapraK | Dolma ve Sarmalar | 0 | 12 Nisan 2009 17:20 |