25 Aralık 2009, 21:39 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kestaneli Hindi Dolması 4-5 gr.'lık Bütün Hindi 4 yemek kaşığı tereyağı 2 adet kuru soğan 1 kg. kestane İç Pilav: 500 gr. pirinç 200 gr. tereyağı İnce doğranmış Hindi Ciğeri 50 gr. antepfıstığı 50 gr. kuşüzümü 2 adet doğranmış kuru soğan Tuz, karabiber Yenibahar Tarçın 1 demet dereotu 1 lt. tavuk suyu Yapılışı: Temizleyip yıkadıktan sonra, butlarını iple bağladığınız hindiyi tereyağında hafif kızartın. Bir miktar su ekleyerek orta ısıdaki fırında çevirerek 1,5 saat pişirin. Pirinci ıslatıp, yıkayın. suyunu süzün, Tereyağında fıstıkları pembeleşinceye kadar kavurun. soğanı ilave edin. Sırasıyla hindi ciğerini, kuş üzümünü ve pirinci ekleyip 3-4 dakika kavurun. Tuz, karabiber, baharat ve su ilave ederek 20 dakika kadar pişirin. Pilavınızı demlemeye bırakın. Ayıklanmış kestaneleri hindinin sosu ile pişirin. Hindinizi iç pilav ve kestane ile servis yapın.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
|
Etiketler |
dolmasi, dolması, hindi, kestaneli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kestaneli Lahana Dolması | meLanie | RadyoHarika Paylaşımları | 0 | 19 Mayıs 2023 08:28 |
Kestaneli Hindi fume | Beatrice | Yemek Tarifleri | 0 | 18 Aralık 2018 10:33 |
Kestaneli Hindi Kızartması | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 19 Kasım 2012 14:28 |
Hindi Dolması | Dilara | Et Yemekleri | 1 | 23 Nisan 2010 12:24 |