IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 17 Kasım 2008, 20:02   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Etli Kayısı Dolması






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler :

30 kayısı
1 kahve fincanı Amerikan pirinci
1 çorba kaşığı kıyma
1 soğan
Tuz, karabiber, biraz tarçın
1 demet nane
1 kaşık kuru nane
1 limonun suyu
1 kahve fincanı sıvı yağ

Hazırlanışı :


Kayısıları akşamdan suda bekleterek yumuşatın. Diğer tüm malzemeleri karıştırarak, harcınızı hazırlayın.Kayısıları bölerek içlerini daha önce hazırladığınız harçla dolma doldurur gibi doldurun.
Tepsiye doldurulmuş kayısıları dizin. Üzerlerini örtecek kadar su ilave edip 30 dakika fırında pişirin. Üzerine bol nane ve limon suyu dökerek servis yapın.


Afiyet Olsun...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Alt 12 Mart 2009, 17:13   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Etli Kayısı Dolması




Hım değişik

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
dolması, etli, kayısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Etli Biber Dolması Sarya Dolma ve Sarmalar 0 27 Aralık 2022 19:13
Etli Ekmek Dolması CORDON BLEU Dolma ve Sarmalar 0 22 Şubat 2022 21:46
Kayısı soslu ızgara tavuk etli noodle Ebru Dünya Mutfakları 0 04 Nisan 2016 15:05
Etli Soğan Dolması Lcia Sebze Yemekleri 0 01 Ekim 2014 18:11
Kuru incir ve kayısı dolması (kemaliye erzincan) Sır Yöresel Yemekler 0 25 Ekim 2010 13:19