11 Kasım 2008, 20:41 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kebaplı Kabak Dolması (6 Kişilik) Malzemeler 6-8 adet kabak 500 gr kuşbaşı et 1 yemek kaşığı margarin 3-4 adet taze soğan 2 adet domates Yarım demet maydanoz 1 adet yumurta sarısı Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik Yemeğin Tarifi Kabaklan temizleyip içlerini çıkartın ve yıkayın. Et, ince doğranmış taze soğan, yaprak yaprak ayıklanmış maydanoz, tuz, karabiber, kekik ve yumurta sansını kanştınp iyice yoğurun. Kabaklann içlerini hazırladığınız malzeme ile doldurun. Bir tencereye margarini koyun. İçine ince doğranmış kuru soğanı ilave edip soğan pembeleşene kadar kavurun. Ufak doğranmış domatesleri de soğanın içine ilave edip soğanla beraber biraz çevirin. İçlerini doldurduğunuz kabaklan tencereye yerleştirin. Bir miktar su ilave ederek orta ateşte pişirin. Sıcak olarak servise sunun.
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. | |
|
Etiketler |
dolması, kabak, kebaplı, kişilik |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kabak Çiçeği Dolması | meLanie | RadyoHarika Paylaşımları | 0 | 19 Mayıs 2023 08:24 |
Kabak Çiçeği Dolması Tarifi | Sarya | Dünya Mutfakları | 0 | 04 Nisan 2021 12:58 |
Reyhanlı Kabak Dolması | Amelia | Dolma ve Sarmalar | 0 | 17 Mart 2014 18:50 |
Zeytinyağlı Kabak Dolması | Dilara | Sebze Yemekleri | 1 | 22 Mayıs 2013 16:14 |
Kabak Çiçeği Dolması | N999 | Dolma ve Sarmalar | 0 | 09 Mart 2012 15:55 |