06 Nisan 2019, 05:09 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Probiyotiğin doğal kaynağı: Çağla meyvesi Probiyotiğin doğal kaynağı: Çağla meyvesi Bahar mevsiminin geldiğine dair en kanıtlayıcı işaretler ekşi ekşi yediğimiz çağla meyvesidir. Çağla dediğimiz meyve badem ve kayısı çekirdeğinin çiğ halidir. Çağla meyvesini yıl boyunca bahar mevsiminde ve sadece 20 gün görebilirsiniz. Çağlayı ara öğün olarak kullanırsanız kilo verebilirsiniz. Bağırsak florası bozulmuş kişiler için probiyotik sağlıklı kişilerdekinden çok daha önemli hale geliyor, işte çağladaki yoğun lif iyi bakteri üretimi için harika bir besin kaynağı olduğunu gösteriyor. Antioksidan olarak da tüketebilirsiniz. Çağla, aynı zamanda metobolizma hızlandırma özelliğine de sahip. Haberturk | |
|
Etiketler |
Çağla, probiyot |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Salak Meyvesi | Sır | İF'den Özgün Tarifler | 0 | 20 Şubat 2018 16:39 |
Şifa kaynağı kamkat meyvesi | Zen | Sağlık Köşesi | 0 | 06 Haziran 2014 14:21 |
Mango Meyvesi | Amelia | Sağlık Köşesi | 0 | 01 Mart 2014 20:48 |
Çağla Şikel Resimleri, Çağla Şikel Fotoğrafları | Violent | Yerli Ünlü Resimleri | 0 | 25 Şubat 2014 20:07 |
Doğal Güzellik Kaynağı Zeytinyağı | AnqeL | Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri | 0 | 17 Eylül 2009 13:26 |