![]() |
Diyet Yemekleri Bezelye Çorbası Tarifi Malzemeler: yoğurt 40 gr patates 200 gr (1 Adet) soğan 100 gr (1 Adet) bezelye 500 gr nane, tuz, karabiber, taze soğan tavuk suyu (5 su bardağı) Hazırlanışı: Patatesler soyulup küçük kareler halinde doğranır. Soğan incecik kıyılır. Bir tencereye bezelye, patates, soğan, nane ve tavuk suyu konur. Arzu edilen miktarda tuz ve karabiber eklenir. Orta dereceli ateşte kaynamaya başlayınca altını kısılır ve düşük ateşte 20 dakika pişirilir. Soğuduktan sonra mikserde sıvı hale getirip tülbentten geçirilir. Servis yapmadan önce tekrar kaynatılır. Üzerine yoğurt ve kıyılmış taze soğan eklenip servis yapılır. Afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:20. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk