![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Biberiyeli Zeytinyağlı Havuç 600 gr havuç 10 arpacık soğan 1 tatlı kaşığı tozşeker 1 tatlı kaşığı limon suyu 2 dal taze biberiye 1 buçuk çorba kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı sıcak su 1 buçuk çorba kaşığı pirinç Tuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Havuçları temizleyip doğrayın. Soğanları soyun. Biberiyeyi dal dal ayırın. Yağı teflon tavada ısıtıp soğan ve havucu karıştırarak kavurun. Tuz, sıcak su, tozşeker ve limon suyunu ilave edip karıştırın. Pirinci ekleyip tencerenin kapağını kapatın. Pirinç ve havuçlar yumuşayıncaya kadar kısık ateşte 25 dakika pişirin. Kapağı kapalı olarak soğumaya bırakın. Servis tabağına alıp üzerine taze biberiyeyi serpiştirin. Servis yapın. -alıntı- | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
havuc |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Biberiyeli ve Zeytinyağlı Tavuk Şiş | Zen | Tavuk Yemekleri | 0 | 02 Kasım 2012 19:36 |
Zeytinyağlı Havuç Borani | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 18:00 |
Zeytinyağlı Yoğurtlu Havuç | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 17:52 |
Zeytinyağlı Havuç | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 02:02 |
Zeytinyağlı Havuç | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:29 |