IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 28 Kasım 2012, 14:30   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
diyet kızartma





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:

10 adet biber
7-8 diş sarmısak
2 adet domates
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı:
1 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağı çelik küçük bir tencereye alın.Üzerine biraz irice kıyılmış sarmısakları ilave edin(bütün olarak da kullanabilirsiniz)Sarmısaklar kızarmaya ortaya missss gibi aromasını yaymaya başlayınca
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yaklaşık 2 parmak kalınlığında doğranmış biberleri ilave edin.Sadece 5-6 kez kaşıkla karıştırıp
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
üzerine kabuğu soyulmuş ve küp küp doğranmış domatesi ekleyin çok az tuz ile tatlandırıp tencerenin kapağını kapatın.Domates eriyip sos halini alıncaya kadar pişirin.Dilerseniz bu şekilde dilerseniz yoğurtla servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
diyet, kızartma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kızartma Güllaç Zen Tatlılar 0 07 Kasım 2012 22:13
Kızartma Aklandı efLatun Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 27 Ocak 2012 19:36
Mısır unlu patlıcan kızartma YapraK Aperatif ve Atıştırmalıklar 0 11 Ocak 2010 17:26
Maydanozlu Hamur Kızartma YapraK Hamur İşleri 0 26 Aralık 2009 05:07
Biberli Kuzu Kızartma YapraK Et Yemekleri 0 26 Aralık 2009 04:56