25 Kasım 2012, 21:04 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Diyet Havuçlu Dana Eti Malzemeler: 600 gr dana kuşbaşı 3 havuç 1 soğan 2 çorba kaşığı un 1 defneyaprağı 1 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2-3 dal maydanoz Tuz Hazırlanışı: * Havuçları temizleyip ince uzun çubuklar halinde doğrayın. Soğanı soyup kıyın. Maydanozu temizleyip yaprak yaprak ayırın. Eti unlayıp fazlasını silkeleyin. * Yağı tencereye alıp ısıtın. Soğan ve etleri ekleyip soteleyin. * Su, limon suyu ve defneyaprağını ilave edip su kaynayıncaya kadar kapağı kapalı olarak orta ateşte pişirin. Ocağı kısın ve etler hafif yumuşayınca havucu ekleyip 10 dakika daha pişirin. Ocaktan alıp tuzunu ekleyin ve harmanlayın. Maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın | |
|
Etiketler |
havuclu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Diyet Havuçlu Kereviz salatası | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 24 Kasım 2012 23:15 |
Havuçlu ezme | Zen | Salatalar Mezeler | 0 | 03 Mart 2012 21:54 |
Havuçlu Meze | Dilara | Salatalar Mezeler | 0 | 23 Nisan 2010 13:01 |
Havuçlu PASTASI | Sır | Pastalar | 0 | 11 Nisan 2010 12:40 |