24 Kasım 2012, 23:32 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Diyet Tavuklu Karnıyarık MALZEMELER 4 orta boy patlıcan (ortalama 800 gr) 500 gr tavuk göğsü 100 gr yeşil biber 1 kg domates 2 adet kuru soğan Tuz, karabiber, kekik, nane Hazırlanışı Patlıcanları saplarını kesmeden yıkayıp kurulayın. Karınlarına boylamasına çizerek fırında yumuşayıncaya kadar 10-15 dakika kadar pişirin. Diğer bir tarafta ince yemeklik doğranmış soğanı sıvı yağda pembeleşinceye kadar pişirin. İçine küçük kuşbaşı halinde doğranmış tavukları ilave edip tavuklar pişene kadar çevirin. Biberlerin dört tanesini ve domateslerin birini ayırın. Biberleri ince halkalar halinde doğrayıp domateslerinin kalanı rendeleyin. Tavuklar rengini değiştirince doğranmış biberleri ve rendelediğiniz domatesleri, tuz ve baharatları ekleyip karnıyarığın içini hazırlayın. Ocaktan aldığınız harcı fırından çıkardığınız patlıcanların içine doldurun, kalan sosu da üstlerine dökün. Ayırdığınız biberleri ve domatesleri dilimleyerek patlıcanların üstünü süsleyin. Yemeğinizi 180 derecede ısıtılmış fırında, 20 dakika kadar pişirip sıcak olarak servis edin. | |
|
Etiketler |
diyet, karnıyarık, tavuklu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tavuklu Diyet Salata | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 24 Kasım 2012 23:32 |
Diyet Tavuklu Pirinç Salatası | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 24 Kasım 2012 23:10 |
Diyet Tavuklu Salata | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 19 Kasım 2012 14:45 |
Tavuklu Pirinç Salatası - Diyet Yemekleri | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 19 Kasım 2012 14:32 |
Tavuklu Karnıyarık | Sevda | Tavuk Yemekleri | 1 | 10 Temmuz 2011 22:35 |