24 Kasım 2012, 23:05 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Diyet Haşlama Malzemeler : 30 dak. Pişirme : 180 dak. 1 Kg Koyun ya da Kuzu Eti (kol ya da kürek kısmından, kemikli) 4 adet Patates 3 adet Havuç 1 adet Kereviz (yaprakları dahil) 8 adet Şalgam 2 adet Kuru Soğan Maydanoz, Defne Yaprağı, Kekik Karanfil ince kıyılmış 3 adet Arpacık Soğanı Tuz, Karabiber Suyu da çorba yapmak için kullanılabilir. Yapılışı; 4 kişi için Bir tencereye parçalanmış etleri, üstüne çıkacak kadar su ve tuz koyarak kaynamaya bırakın. 1,5 saat kadar kaynatın. Arada bir suyun üsründe toplanan köpükleri delikli kepçe ile alınız. Daha sonra, soğan, karanfil, maydanoz, defne yaprağı, kekik, ufak ufak doğranmış tüm sebzeleri tencereye atınız. 1,5 saat kadar daha pişirmeye devam edin. Su azalmışşsa ekleyebilirsiniz. Etleri tabağa alıp etrafını süslüyerek servis yapınız. | |
|
Etiketler |
diyet, haşlama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sebzeli Koyuneti Haşlama | diShy | Et Yemekleri | 0 | 06 Eylül 2012 18:07 |
Haşlama Turşu | Burce | Turşular | 0 | 17 Mayıs 2012 03:54 |
Ekşili Cevizli Haşlama | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 22:14 |
Gerdan Haşlama | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 23:28 |