IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 23 Kasım 2012, 17:55   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Diyet Ispanaklı Somonlu Güveç




Malzemeler
200 gr Somon Balığı Filetosu
200 gr Ispanak
200 gr Krema
2 yemek kaşığı Zeytinyağ
3 yaprak Jelatin
Sos için tekrar 200 gr Krema
2 adet Limon
Tuz Karabiber

Hazırlanışı
4 kişi için Yıkanmış ve ayıklanmış ıspanakları ince ince kıyın. Zeytinyağında hafifçe öldürün. Pişen ıspanaklarla somon balığı filetolarını birlikte mikserden geçirin.

Kremayı da mikserde çırpıp şanti haline getirin. Bu şantiden 2 kaşık alıp bir tencerede hafifçe ısıtın. Buna önceden soğuk suda bırakılmış ve sonra suyu sıkılmış jelatin yapraklarını katın.
Önce bu sıvıyı sonra da geri kalan şantiyi ıspanak somon püresine ekleyin. Tuz karabiber ekleyin. Güveç ya da Cam bir tepsiye püreyi dökün. Buzdolabına koyun. 2-3 saat bekletin.


Servisi yaparken dilim dilim kesilir. Yanına krema ve limon dilimleri konur

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Alt 23 Kasım 2012, 18:44   #2
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Diyet Ispanaklı Somonlu Güveç




Malzemeler
200 gr Somon Balığı Filetosu
200 gr Ispanak
200 gr Krema
2 yemek kaşığı Zeytinyağ
3 yaprak Jelatin
Sos için tekrar 200 gr Krema
2 adet Limon
Tuz, Karabiber

Hazırlanışı
4 kişi için Yıkanmış ve ayıklanmış ıspanakları ince ince kıyın. Zeytinyağında hafifçe öldürün. Pişen ıspanaklarla somon balığı filetolarını birlikte mikserden geçirin.

Kremayı da mikserde çırpıp, şanti haline getirin. Bu şantiden 2 kaşık alıp bir tencerede hafifçe ısıtın. Buna önceden soğuk suda bırakılmış ve sonra suyu sıkılmış jelatin yapraklarını katın.

Önce bu sıvıyı, sonra da geri kalan şantiyi ıspanak somon püresine ekleyin. Tuz, karabiber ekleyin. Güveç ya da Cam bir tepsiye püreyi dökün. Buzdolabına koyun. 2-3 saat bekletin.


Servisi yaparken, dilim dilim kesilir. Yanına krema ve limon dilimleri konur.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
Yok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Somonlu Ispanaklı Rulolar Zen Salatalar Mezeler 0 03 Mart 2012 22:01
Somonlu Makarna YapraK Makarnalar Pilavlar 0 26 Eylül 2009 19:38