22 Kasım 2012, 23:43 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Tavuk Kavurma 1 adet tavukgöğsü (2 parça) 1 adet dolmalık kırmızıbiber 1 adet orta boy soğanın yarısı 1 diş sarımsak Marinesi için: 3 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı zeytinyağı tuz karabiber 2 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı garam masala (isteğe göre) Yapılışı: 1- Tavukgöğsünü küp küp doğrayın ve derin bir kaseye alın. Üzerine marine malzemelerini ekleyerek iyice karıştırın. Kasenin üzerini bir streç film ile kapatarak buzdolabında 1 saat kadar dinlendirin. 2- Zeytinyağını tencereye alın piyazlık doğradığınız soğanları, ince kıydığınız sarımsağı ve biberi tavaya alıp 1-2 dakika soteleyin. 3- Sotelediğiniz soğanlara tavukları ekleyip suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Tavuklar yumuşayıncaya kadar kavurup ocaktan alın ve servis yapın. | |
|
01 Şubat 2015, 17:44 | #2 |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tavuk Kavurma Tarifi Malzemeler
|
|
Etiketler |
kavurma, tarifi, tavuk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mantarlı Saç Kavurma | Liaaa | Et Yemekleri | 0 | 23 Nisan 2012 03:54 |
Çoban Kavurma | Burce | Et Yemekleri | 0 | 21 Nisan 2012 05:57 |
Fırında Pirinçli Tavuk Dolması Tarifi. (Tavuk Yemekleri) | Sevda | Tavuk Yemekleri | 0 | 02 Ağustos 2011 17:34 |