26 Haziran 2019, 10:37 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kağıtta tekir buğulama tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kağıtta tekir buğulama tarifi için malzemeler 350 g tekir (Temizlenmiş) 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı limon kıvrıkları (Zest) 1 diş sarımsak (İnce kıyılmış) Tadımlık deniz tuzu Kağıtta tekir buğulama Nasıl Yapılır Yapışmaz yüzeyli bir tavanın çapında pişirme kağıdını 2 adet olarak kesin. Alta gelecek kağıdı hafifçe yağlayıp balıkları dizin. Üzerine sarımsak, limon kıvrıkları ve zeytinyağını gezdirip kağıdı kenarlarından kıvırarak her tarafını kapatın. Önceden ısıttığınız tavada bir yüzünü 5-6 dakika, diğer yüzünü de 3-4 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın.
__________________ ~ P .İ .R ~ | |
|
Etiketler |
balik, bugulama, deniz, kagitta, nasil, tarifi, tekir, urunleri, yapilir |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kağıtta Erişteli Balık Tarifi | Cappy | Deniz Ürünleri | 0 | 02 Şubat 2015 13:48 |
Karadeniz Usulü Hamsi Buğulama Tarifi | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 02:24 |
Tekir Kedisi, Tekir Kedisinin Özelikleri | Violent | Evcil Kediler | 0 | 10 Mart 2014 20:40 |
Kağıtta Somon Balığı Tarifi | Sevda | Deniz Ürünleri | 0 | 12 Ağustos 2012 20:56 |
Tekir 2.0 Duyuruldu! | Ocean | GNU, Linux ve UNIX | 3 | 19 Şubat 2011 00:28 |