![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Hamsi Güveç Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler
Hamsi Güveç Yapılışı HAMSİYİ ayıklayıp kılçıklarını çıkarın. Yıkayıp suyunu süzün ve bir kenara alın. 1 adet domates, tazesoğan, 2 adet sivri biber ve 10 adet mantarı ince kıyın. Kekik, sıvıyağ, kurutulmuş defne yaprağı, tuz vekarabiber ilave edip bütün malzemeyi karıştırın. Güvecin içine bu karışımı yayınve üzerini kapatacak şekilde hamsiyi dizin. En üste de ortadan ikiye kesilmiş 2 adet mantar, 1 adet domates, 2 adet sivri biber yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin ve sıcak olarak servis yapın.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
hamsi güveç tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karadeniz Usulü Güveç Tarifi | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 02:30 |
Kuzu Kaburgalı Patates Güveç Tarifi | oneofgirl | Et Yemekleri | 0 | 24 Temmuz 2013 19:30 |
Kemikli Güveç Tarifi Yapılışı | oneofgirl | Et Yemekleri | 0 | 24 Temmuz 2013 19:25 |
Levrek Güveç Tarifi Yapılışı | yoSun | Deniz Ürünleri | 0 | 28 Haziran 2012 10:16 |
Hamsi Güveç | Sır | Yemek Tarifleri | 0 | 05 Ekim 2011 15:16 |