21 Mart 2016, 10:39 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Beşamelli Midye (Tigres) Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler
Beşamelli Midye (Tigres) Yapılışı UN ve sıvıyağı kavurun. Midyelerin kabuklarını temizleyip, midye içlerini su içerisinde 10 dakika haşlayın. Haşlandığında sudan alarak küçük şekilde doğrayın. Üzerine süt ve kavurduğunuz unu, tuzu, karabiberi ilave edin. İyice karıştırıp, harcı soğumaya bırakın. Ayırdığınız midye kabuklarından 4 tanesinin içini, hazırladığınız harçla doldurun. Önce galeta ununa sonra çırptığınız yumurtaya ve son olarak yeniden galeta ununa batırın. Dondurucuda 2 saat dinlendirin. Dondurucudan çıkardığınız midyeleri önceden kızdırılmış sıvıyağda 5 dakika kızartın ve servis yapın.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
beşamelli midye (tigres) tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Parmesanlı Midye Tarifi | PySSyCaT | Deniz Ürünleri | 1 | 21 Mart 2016 13:37 |
Denizci Usulü Midye Tarifi | PySSyCaT | Deniz Ürünleri | 0 | 21 Mart 2016 10:14 |
İspanyol Mutfağı'ndan Tigres (Beşamelli Midye) | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 12:54 |
Beşamelli Patlıcan Tarifi | oneofgirl | Sebze Yemekleri | 0 | 31 Temmuz 2013 16:32 |
Midye Dolma Tarifi | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 23 Nisan 2010 12:29 |